ОМЕКНУВАЊЕ НА ВОДА

Глобален лидер во системите за вода

Контактирајте не

Производи за третман на вода за индустриски, комерцијални, медицински и општински апликации

Индустриски решенија за вода

Culligan има над 80 години искуство како глобален снабдувач на решенија за третман на вода за многу различни индустрии. Револуционерните, модуларни дизајни на Culligan се меѓу најбрзите комплетни системи на пазарот и се комплетно прилагодливи според потребите на клиентите. Оваа модуларност ги оптимизира капиталните трошоци притоа обезбедувајќи најдобри нивоа на третман на секаков тип на вода.

Контактирајте не

ОМЕКНУВАЊЕ НА ВОДА

Заштитете ја процесната опрема со еден од светско водечките системи за омекнување на вода. Culligan линијата на омекнувачи е една од нај комплетните во индустријата, која ги задоволува потребите за отстранување на бигор со протоци кои варираат од 1 до стотици кубни метри на час.

Системи за омекнување на вода

Со иновативните технологии кои се имплементирани во моделите од типот на HE (High Efficiency) како на пример прогресивен проток, Culligan паметен контролер, враќање на солениот раствор и Aqua-Sensor® технологиите, системите за омекнување од Culligan се помеѓу нај ефективните технолошки напредни системи во светот.

 • Progressive Flow
 • Culligan Smart Controller
 • Brine Reclaim
 • Aqua Sensor

Погодности од користење на мека вода

 • Намалување на бигор
 • Продолжен животен век на опремата
 • Намалена потрошувачка на вода и енергија
 • Намалени трошоци за одржување, хемикалии и детергенти

Контактирајте не

Каде се користат омекнувачите?

 • Пред – третман за бојлери
 • Вода во ладилни кули
 • Ултра мека вода за инјектори на пареа во масло
 • Состојки, процесна и техничка вода за производство на храна и пијалаци
 • Уреди кои користат вода во Комерцијални кујни
 • Навлажнување и климатизација
 • Како пред – третман за системи за Реверзна Осмоза (RO) и Дејонизација (DI)

Контактирајте не сега

За повеќе информации во врска со нашите производи и услуги, пополнете ги формуларите подолу

  Со кликнување на копчето „ИСПРАТИ“ изјавувам дека ја прочитав политиката за приватност.