СИСТЕМИ ЗА РЕВЕРЗНА ОСМОЗА

Глобален лидер во системите за вода

Контактирајте не

Производи за третман на вода за индустриски, комерцијални, медицински и општински апликации

Глобален лидер во вода Во системите

Culligan има над 80 години искуство како глобален снабдувач на решенија за третман на вода за многу различни индустрии. Револуционерните, модуларни дизајни на Culligan се меѓу најбрзите комплетни системи на пазарот и се комплетно прилагодливи според потребите на клиентите. Оваа модуларност ги оптимизира капиталните трошоци притоа обезбедувајќи најдобри нивоа на третман на секаков тип на вода.

Контактирајте не

СИСТЕМИ ЗА РЕВЕРЗНА ОСМОЗА (РО)

Реверзната осмоза е мембрански процес, кој овозможува да се отстранат скоро сите супстанции присутни во водата, без разлика дали се суспендирани или растворени.

Користејќи ја најновата мембранска технологија со висока ефикасност, заедно со робустен докажан дизајн, Culligan може да обезбеди РO систем кој е брз за испорака, а уште побрз за инсталирање. Culligan има децениско искуство и илјадници РО инсталации низ целиот свет.

Предности на системот за вода со Реверзна Осмоза (РО):

 • Значителна заштеда на трошоците
 • Подобрена енергетска ефикасност
 • Подобрени перформанси на системот
 • Намалување на бигор
 • Супериорен вкус и јасност
 • Плакнења без дамки
 • Контактирајте не

Апликации за вода од реверзна осмоза (РO):

 • Производство на храна и пијалоци
 • Пред – третман на вода која се користи кај бојлери и ладилни кули
 • Пред – третман за системи за вода со висока чистота
 • Био-фармацевтско производство
 • Сечење со воден млаз
 • Производство на пареа и навлажнување
 • Производство на електрична енергија

Контактирајте не сега

За повеќе информации во врска со нашите производи и услуги, пополнете ги формуларите подолу

  Со кликнување на копчето „ИСПРАТИ“ изјавувам дека ја прочитав политиката за приватност.