Индустриски решенија за вода

Глобален лидер во системите за вода

Нашите стручни советници се секогаш на ваша услуга!

Контактирајте не

Производи за третман на вода за индустриски, комерцијални, медицински и општински апликации

Индустриски решенија за вода

Culligan има над 80 години искуство како глобален снабдувач на решенија за третман на вода за многу различни индустрии. Револуционерните, модуларни дизајни на Culligan се меѓу најбрзите комплетни системи на пазарот и се комплетно прилагодливи според потребите на клиентите. Оваа модуларност ги оптимизира капиталните трошоци притоа обезбедувајќи најдобри нивоа на третман на секаков тип на вода.

Контактирајте не

Филтрација на вода

Culligan има една од нај широките палети на филтрациски технологии достапни на пазарот. Достапни како засебни единици или како дел од систем, технологиите на филтрација од Culligan сочинуваат:

 • Само чистечки филтери
 • Микрофилтрација со кертриџ филтери
 • Филтрација со медиум
 • Динамичко сепаративни филтери

Culligan системи за филтрација со медиум

Culligan користи резеровари под притисок за филтрација, каде водата поминува низ филтрационите медиуми со различен состав и гранулација, при што се отстрануваат контаминантите. Филтрационите медиуми се избираат соодветно на контаминантите присутни во водата.

 • Зголемен сервисен живот
 • До 60% помал простор од гравитациони песочни филтери
 • Енергетско ефикасен
 • Намалува или елиминира потреба од користење на хемикалии

Контактирајте не

 • Матност
 • Лош вкус, мирис и боја
 • Киселост на водата
 • Арсен
 • Железо и Манган
 • Амонија

Контактирајте не сега

За повеќе информации во врска со нашите производи и услуги, пополнете ги формуларите подолу

  Со кликнување на копчето „ИСПРАТИ“ изјавувам дека ја прочитав политиката за приватност.